Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Neuhaus följs av Premier League-klubbarna
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Neuhaus följs av Premier League-klubbarna

Publicerat 2021-02-15 19:24

Borussia Mönchengladbachs mittfältare Florian Neuhaus har hittills en fin säsong i tyska Bundesliga. Det har gjort att Liverpool och Manchester City fått upp ögonen för honom, rapporterar Kicker.

Efter att Florian Neuhaus noterats för 28 matcher och sex mål hittills den här säsongen, verkar nu storklubbar finna ett intresse för honom. Borussia Mönchengladbach-mittfältaren uppges följas av Premier League-giganterna Liverpool och Manchester City, enligt Kicker.

23-åringen och hans lag har fått ta emot många hyllningar och det har inte gått förbi klubbarna obemärkt. De nämnda engelska lagen är nämligen inte de enda som finner Neuhaus intressant. Juventus och Bayern München ska också ha ett öga på tysken, som sitter på ett kontrakt till 2024.

Neuhaus är fostrad i 1860 München, ett lag han lämnade för Fortuna Düsseldorf inför säsongen 2017/18. Det blev bara en säsong i den klubben, där han noterades för 27 matcher och gjorde sex mål, innan det bar av till Borussia Mönchengladbach.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |