Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Norske mittfältaren vill lämna Real Madrid
La Liga

Norske mittfältaren vill lämna Real Madrid

Publicerat 2021-01-19 21:09

Martin Ødegaard är frusterad över att Real-tränaren Zinedine Zidane inte ger honom så mycket speltid. Nu vill norrmannen lämna klubben, enligt Marca.

Den 22-årige offensive mittfältaren har bara startat i tre La Liga-matcher och två Champions League-matcher den här säsongen. Rent tekniskt var Ødegaard Reals enda värvning i sommar, även om han kom tillbaka till klubben efter att ha varit utlånad till Real Sociedad.

Trots att norrmannen tillhört Real Madrid sedan 2015 hade han innan den här säsongen bara spelat en enda match i A-laget. Istället har han varit utlånad till holländska Heerenveen och Vitesse samt till Real Sociedad förra säsongen, där han spelade 36 matcher och gjorde sju mål.

Zinedine Zidane ska dock vilja behålla Ødegaard då det råder brist på offensiva mittfältare i Real Madrid för tillfället. Norrmannen själv ser helst att han blir utlånad igen. Ødegaards nuvarande kontrakt med Real Madrid sträcker sig fram till sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |