Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ødegaard öppen för att stanna i Arsenal
Premier League

Ødegaard öppen för att stanna i Arsenal

Publicerat 2021-02-05 16:06

Den norske anfallaren har lånats ut av Real Madrid till Arsenal resten av säsongen. Ødegaard ska dock vara öppen för att stanna längre än så, enligt Eurosport.

Trots att den 22-årige norrmannen tillhört Real Madrid sedan 2014 har han bara spelat drygt tio matcher i Real-tröjan. Istället har han varit utlånad till en rad olika klubbar.

I förra veckan blev det klart att han lånas ut till Arsenal fram till i sommar förra helgen gjorde han också debut när han kom in sista tio minuterna i matchen mot Manchester United.

Enligt uppgifter ser han gärna en fortsättning med Premier League-klubben då han delar tränaren Mikel Artetas vision.

Huruvida Ødegaard kommer att stanna i Real Madrid hänger mycket på Zinedine Zidane. Blir fransmannen kvar på tränarposten säger källor att norrmannen inte vill komma tillbaka.

Real Madrid ligger för närvarande tio poäng bakom serieledarna Atlético Madrid i La Liga. Skulle Real laget misslyckas med att vinna en titel den här säsongen talar mycket för att Zidane kommer att få sparken.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |