Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Özil lämnar Arsenal
Välj liga

Officiellt: Özil lämnar Arsenal

Publicerat 2021-01-24 20:00

Den tyske mittfältaren lämnar Premier League och Gunners efter över sju år. Ny klubbadress blir, som det gått rykten om en tid, turkiska storklubben Fenerbahce. 

Mesut Özil har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över tre och ett halvt år uppger Fenerbahce på sin hemsida. Nyligen gick Arsenal med på att avsluta hans kontrakt sex månader i förtid. Detta innebar att han var fri att gå till vilken klubb han ville.

Den 32-årige före detta tyske landslagsmannen hade ett tufft sista år i Arsenal. Senaste matchen han spelade var i mars förra året, vilket var anledningen till att han gärna ville lämna Londonklubben.

För Fenerbahce blir Özil ett välkommet tillskott. Laget ligger för närvarande trea i turkiska ligan strax bakom ärkerivalerna Besiktas och Galatasaray.

Mesut Özil spelade sammanlagt 254 matcher i Arsenal och gjorde totalt 44 mål. Med klubben vann han fyra FA-cuptitlar och en Community Shield. Innan han kom till Arsenal 2013 spelade han i Real Madrid, Werder Bremen och Schalke 04.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |