Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Alexandre Pato klar för ny klubb
MLS

Officiellt: Alexandre Pato klar för ny klubb

Publicerat 2021-02-14 17:41

Den tidigare AC Milan-spelaren Alexandré Pato är klar för ett nytt äventyr. Brassen har skrivit på för Orlando City SC och har presenterats på klubbens officiella hemsida.

Året var 2007 och han var blott 17 år när han kom till AC Milan. Alexandre Pato ansågs som en av världens absolut största talanger och hade en fart som få försvarare hängde med.

Den numera 31-årige brassen fick dock karriären kantad av skador och har flyttat runt mellan olika kontinenter. Den ”vita ankan” har hunnit representera Corinthians, Chelsea, Villarreal, Tianjin Tianhai och senast São Paolo.

Nu har han funnit en ny klubb, nämligen Orlando City SC i MLS.

– Vi är väldigt exalterade över att välkomna Pato till Orlando. Han är en veteran som har spelat för några toppklubbar runt om i världen och han har ett imponerande facit på internationell nivå. Den erfarenhet som Pato kommer med är ovärderlig, säger Orlandos sportchef Luiz Muzzi i en kommentar.

Pato har inte noterats för tävlingsspel sedan han lämnade den brasilianska fotbollen i augusti 2020.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

MLS

Publicerat 2019-12-18 18:36

Zlatan lämnar - men vilka svenskar finns kvar i USA?

Zlatan Ibrahimovic gick över till LA Galaxy och MLS. Det fick många svenskar att börja följa ligan. Åtminstone tillfälligt, med tanke på att det nu står klart att det inte …

Copyright © Fotboll.com 2024   |