Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Lampard får sparken – han uppges ersätta
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Officiellt: Lampard får sparken – han uppges ersätta

Publicerat 2021-01-25 15:02

Chelseas underprestation har fått ledningen att agera. Frank Lampard får sparken och lämnar tränarposten, meddelar klubben på sin hemsida.
Ersättaren? Thomas Tuchel, enligt tyska Sky.

The Telegraph var under måndagsförmiddagen först med att avslöja Chelseas val att sparka Frank Lampard, 42. Efter en knapp timme blev det officiellt och klubben meddelade, via sin officiella hemsida, att man fattar det ”tuffa beslutet” att sparka klubblegendaren.

Ifjol ledde han laget till en fjärdeplats i Premier League, men den här säsongen har det gått sämre och Chelsea placerar sig just nu nia. 42-åringen lyckades inte leva upp till förväntningarna efter att Londonlaget sprängt banken och spenderat stort under den gångna sommaren.

Enligt uppgifter från tyska Sky har klubben redan gjort klart med en ersättare. Det välkända mediet rapporterar att man är överens med Thomas Tuchel, som förväntas skriva på inom kort.
Tysken blev nyligen av med jobbet som huvudtränare för Paris Saint-Germain.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |