Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Luka Jovic tillbaka i Frankfurt
Välj liga

Officiellt: Luka Jovic tillbaka i Frankfurt

Publicerat 2021-01-14 20:55

Den bosniske anfallaren har inte haft någon lyckad sejour i Real Madrid. Nu återvänder han till sin förra klubb Eintracht Frankfurt på lån.

Luka Jovic kommer att få ikläda sig tröja nummer 9 och låneavtalet sträcker sig fram till i sommar, skriver Eintracht Frankfurt på sin hemsida.

23-åringen hade två framgångsrika säsonger i Frankfurt mellan 2017 och 2019 med totalt 36 mål på 75 matcher. Med klubben vann han också tyska cupen 2018. Dessutom gjorde han fem mål i samma match när Frankfurt slog Fortuna Düsseldorf med 7-1 i oktober 2018.

I Real Madrid har han dock inte varit lika framgångsrik. Sedan han kom till klubben har det bara blivit en handfull matcher från start. Den här säsongen endast tre.

Eintracht Frankfurt är emellertid nöjd med sitt nyförvärv.

– Real Madrid vet att vi kommer att ta väl hand om honom och hos oss kan han fortsätta sin utveckling. Dessutom har vi ytterligare ett fantastiskt alternativ på platsen som centerforward, säger Fredi Bobic, styrelseledamot i Eintracht Frankfurt.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |