Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Pochettino tar över som ny tränare i PSG

Officiellt: Pochettino tar över som ny tränare i PSG

Publicerat 2021-01-02 17:19

Mauricio Pochettino blir ny tränare i Paris Saint-Germain. Han tar över efter Thomas Tuchel som fick lämna tränarposten förra veckan. 

Den 48-årige argentinaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni 2022 med option på ytterligare ett år meddelar klubben på sin hemsida.

– Jag är glad och ärad över att bli ny tränare för Paris Saint-Germain. Jag vill tacka klubbledningen för deras förtroende. Som ni vet har den här klubben alltid haft en särskild plats i mitt hjärta, säger Mauricio Pochettino.

PSG:s ordförande och VD, Nasser Al-Khelaïfi, välkomnar klubbens nye tränare.

– Jag är stolt över att se vår före detta kapten återvända till PSG då klubben alltid varit hans hem. Mauricio passar våra ambitioner perfekt och det kommer att bli ett spännande kapitel för klubben, säger Al-Khelaïfi.

Pochettino spelade i PSG mellan åren 2001 och 2003 och gjorde även 20 landskamper för Argentina. Han har tidigare varit tränare för Espanyol, Southampton och senast Tottenham, som han lämnade hösten 2019.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |