Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Norska anfallaren klar för Everton
Premier League

Officiellt: Norska anfallaren klar för Everton

Publicerat 2021-02-02 12:29

Joshua King har skrivit på för Everton, uppger klubben på sin hemsida. Han kommer närmast från Bournemouth i Championship.

Den 29-årige norrmannen var ett eftertraktat objekt under transferfönstret och kopplades även ihop med Southampton och Fulham. Kontraktet sträcker sig fram till i sommar.

Tränaren Carlo Ancelotti ska ha varit en bidragande orsak till att valet till slut föll på Everton.

– Ancelotti är ett av världens största namn inom fotbollen och en stor tränare. Jag tror jag kan utvecklas under honom. Det var en faktor, säger Joshua King i en intervju med norska TV2.

Redan som 16-åring skrev King på för Manchester United. Men, trots att han tillhörde storklubben fram till 2013 spelade han bara ett par matcher i United-tröjan. Istället var han utlånad till Preston North End, Borussia Mönchengladbach och Hull.

I början av 2013 gick han till Blackburn i Championship. 2015 skrev han på för Bournemouth, där han var en av lagets främsta spelare. Han har också gjort 51 landskamper för Norge.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |