Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: PSG sparkar tränaren
Välj liga

Officiellt: PSG sparkar tränaren

Publicerat 2020-12-29 12:18

Thomas Tuchel lämnar Paris Saint-Germain efter två och ett halvt år på tränarposten. Detta efter en ”djupgående analys av den sportsliga situationen”, meddelar klubben via sin hemsida.

Paris Saint-Germain har under hösten inte levererat de resultat laget brukar göra. Med snart halva säsongen spelad ligger laget inte bättre än trea i Ligue 1 efter både Lyon och Lille.

Redan i förra veckan kom uppgifter om att PSG sparkat Thomas Tuchel efter matchen mot Strasbourg, vilket alltså nu bekräftas. I ett uttalande på klubbens hemsida säger Nasser Al-Khelaïfi, ordförande och VD i Paris Saint-Germain, följande:

”Jag vill tacka Thomas Tuchel och hans stab för allt de har bidragit med till klubben. Thomas har lagt ner mycket energi och passion i sitt arbete och vi kommer förstås komma ihåg alla fina stunder tillsammans. Jag önskar honom all lycka till i framtiden”.

Vem som tar över efter Thomas Tuchel är ännu inte klart. Men, enligt uppgifter i flera medier väntas Tottenhams förre tränare Mauricio Pochettino presenteras som ny tränare inom kort.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |