Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Thomas Tuchel klar som ny tränare i Chelsea
Välj liga

Officiellt: Thomas Tuchel klar som ny tränare i Chelsea

Publicerat 2021-01-26 22:08

Den 47-årige tysken fick så sent som i december sparken från Paris Saint-Germain. Nu tar han över Chelsea efter nyligen sparkade Frank Lampard.

Thomas Tuchels kontrakt med Chelsea sträcker över 18 månader med möjlighet till förlängning, skriver klubben på sin hemsida.

– Jag vill tacka Chelsea för det förtroende de givit mig och min stab. Jag kan inte vänta på att få träffa mitt nya lag och konkurrera i den mest spännande fotbollsligan. Jag är tacksam över att vara en del av Chelsea, det känns fantastiskt!, säger Tuchel i ett uttalande.

Samtidigt är klubbledningen nöjd med den nye tränaren.

– Det är aldrig enkelt att byta huvudtränare mitt i säsongen, men vi är glada över att ha värvat en av Europas bästa tränare i Thomas Tuchel, säger Chelsea direktör Marina Granovskaia.

Thomas Tuchel får knappast någon smekmånad på sitt nya jobb. Redan ikväll har han sin första träning och imorgon väntar Premier League-match mot Wolverhampton hemma på Stamford Bridge.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |