Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PL-klubbarna som jagar Real-kaptenen
La Liga

PL-klubbarna som jagar Real-kaptenen

Publicerat 2020-11-20 11:10

Alla i Premier Leagues ”Big six” har visat intresse för Real Madrids lagkapten Sergio Ramos. Mittbacksveteranen är dock mitt uppe i förhandlingar om nytt kontrakt.

Då 34-årigens kontrakt med Real Madrid går ut nästa år spekuleras det i om han kanske kan lämna La Liga nästa säsong. Bland annat ska Paris Saint-Germain varit beredda att öppna plånboken för att locka över spanjoren.

Samtidigt ska samtliga av Premier Leagues storklubbar, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea och Tottenham, ha varit i kontakt med Ramos management. Alla sex ska ha uttryckt sitt intresse för Real-stjärnan om denne skulle vilja lämna Spanien, enligt 90 min.

Ramos själv har tidigare sagt att han troligtvis inte kommer att spela i Premier League. I dagsläget ska både Real Madrid och Ramos vara inställda på att försöka komma överens om ett nytt kontrakt.

Trots att Ramos fyller 35 år i mars har han inga planer på att sluta spela fotboll. Enligt förre lagkamraten Rafael van det Vaart kan den spanske veteranen mycket väl spela till han fyller 40 år.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |