Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Pochettino vill ta City-anfallaren till PSG
Ligue 1

Pochettino vill ta City-anfallaren till PSG

Publicerat 2021-01-08 12:00

Paris Saint-Germains nye tränare Mauricio Pochettino har stora planer för sitt nya lag. Nummer 1 på önskelistan över nyförvärv är Manchester Citys Sergio Agüero, enligt The Sun.

Den argentinske anfallarens kontrakt med Manchester City går inte ut förrän till sommaren. Men, redan nu har han möjlighet att skriva på ett avtal att gå till en annan europeisk klubb när kontraktet med City går ut.

Samtidigt ska förhandlingar om en förlängning pågå mellan Sergio Agüero och Manchester City. Mauricio Pochettino vill dock att Agüero ska bli hans första stora värvning. Dessutom är PSG en av få klubbar som har råd med Agüeros lön, som för närvarande ligger på 230 000 pund i veckan.

Den 32-årige argentinaren har den här säsongen varit skadad en hel del och därav har det hittills bara blivit två matcher från start i Premier League samt två inhopp.

Sergio Agüero har spelat i Manchester City sedan 2011 och gjort närmare 400 matcher och över 250 mål i City-tröjan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |