Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Pogbas bror: ”Sälj honom nu om ni vill ha pengar”
Premier League

Pogbas bror: ”Sälj honom nu om ni vill ha pengar”

Publicerat 2021-02-03 19:00

Paul Pogba har sedan länge varit på väg bort från Manchester United. Nu anser fransmannens bror att United bör sälja mittfältaren om man vill ha ut några pengar för honom, uppger Goal.

Efter ett år kantat av skador har Paul Pogba de två senaste månaderna hittat tillbaka in i Manchester Uniteds startelva. I en intervju med BT Sport nyligen var han nöjd med sin situation.

– Jag har ett kontrakt, jag är här, jag trivs. Alla vet att jag har ett år kvar. Jag ska prata med klubben och se vad som händer.

I höstas antydde han dock flera gånger att han gärna ville lämna Manchester United och att Real Madrid var en klubb han länge drömt om att spela för.

Samtidigt säger brodern, Mathias Pogba som spelar i Racing Murcia, att han inte vet om Paul Pogba kommer att bli kvar i Manchester United efter att hans kontrakt går ut sommaren 2022. Han uppmanar istället klubben att sälja Pogba.

– Det enda jag kan säga är att om United vill ha pengar måste de sälja honom nu. Om inte, kommer han att gå gratis. Jag har inte hört något om att han kommer att förnya sitt kontrakt, säger Mathias Pogba till El Chiringuito.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |