Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG förlänger stjärnornas kontrakt?
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

PSG förlänger stjärnornas kontrakt?

Publicerat 2020-11-10 19:13

Kylian Mbappé och Neymar är en fruktad duo i Paris Saint-Germain. Nu har klubben inlett förhandlingar om att förlänga spelarnas kontrakt. 

De kopplas ständigt ihop med andra europeiska storlag. Och det är inte konstigt, med tanke på att Kylian Mbappé och Neymar konstant presterar på en nivå som håller världsklass.

Trots att anfallarna missade en del matcher ifjol, noterades de för 31 mål ihop, vilket gör de till ett av Europas allra bästa anfallare.

Och nu ger PSG:s sportchef, Leonardo, supportrarna lugnande besked angående spelarnas framtid.

– Vi har inlett förhandlingar med Neymar, Mbappé och Di Maria, för att förlänga deras kontrakt, säger Leonardo vid en frågesession på PSG:s officiella hemsida.

Corona-året har påverkat den franska gigantens ekonomi, men det ska inte stoppa klubben.

– Kom ihåg att PSG drabbats av finansiella förluster detta år. Vi är i en komplicerad situation och det är inte lätt, men vi pratar direkt med Mbappé och Neymar.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |