Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG är högst på listan för Ronaldo
Speltips

PSG är högst på listan för Ronaldo

Publicerat 2021-05-03 21:48

Efter tre säsonger i Juventus ryktas Cristiano Ronaldo vara på väg bort från Turin. Frågan är dock var nummer 7 hamnar om det blir en flytt? Vi kollar in både sannolika och osannolika klubbadresser.


Odds och sannolikheter

Klubb Odds Sannolikhet
PSG 2.40 Låg
Man United 4.33 Möjligt
Real Madrid 6.00 Låg
Bayern München 8.50 Extremt låg
Inter Miami 10.00 Låg
LA Galaxy 11.00 Låg
Klubb i Kina 15.00 Glöm det!
Man City 15.00 Låg
Sporting CP 19.00 Extremt låg
FC Barcelona 23.00 Glöm det!
AC Milan 34.00 Extremt låg

betfair logotype

100 kr free bet

PSG

Med tanke på att både Sergio Agüero och Lionel Messi ryktas vara på väg känns det inte särskilt sannolikt att Cristiano Ronaldo ligger högst upp på önskelistan i PSG. Dessutom lär portugisen nog inte vara särskilt sugen på att spela i Ligue 1, även om spel i Champions League är garanterat.

Sannolikhet för flytt: LÅG


MANCHESTER UNITED

Ronaldo hade sex framgångsrika säsonger i Premier League-klubben mellan 2003 och 2009. Skulle sannolikt få en upphöjd position i laget, något som skulle kunna locka. Dessutom är Manchester United en klubb som är på uppgång och som kommer att vara med och utmana om PL-titeln kommande säsonger.

Sannolikhet för flytt: MÖJLIG


REAL MADRID

Har varit ett av de hetaste alternativen, men enligt spanska Marca har Real Madrid nu sagt nej till portugisen. Den spanska storklubben anser att det är ”omöjligt” att ta tillbaka Ronaldo, som hade Bernabeu som hemvist i hela nio säsonger mellan 2009 och 2018.

Sannolikhet för flytt: LÅG


BAYERN MÜNCHEN

Vill Cristiano Ronaldo testa något helt nytt kan de tyska giganterna vara ett alternativ. Dock känns det knappast som att han passar in i ett lag som Bayern München, som dessutom redan har en målspruta i Robert Lewandowski.

Sannolikhet för flytt: EXTREMT LÅG


INTER MIAMI

Rent spelmässigt är det förstås ett rejält nedköp. I så fall är det bättre att gå till Brentford eller Reggina. Enda anledningen för Ronaldo att gå till Inter Miami är just Miami. Men, frågan är om Florida-solen lockar så pass mycket?

Sannolikhet för flytt: LÅG


LA GALAXY

Samma sak här. Man flyttar inte till LA Galaxy för spelnivån. Men, kanske vill Ronaldo precis som Zlatan få sig lite Hollywood-glamour till livs och då kan förstås en eller ett par säsonger i MLS-klubben bli aktuellt.

Sannolikhet för flytt: LÅG


KLUBB I KINA

Om man snittar nästan ett mål per match i Serie A varför skulle man då vilja spela i kinesiska ligan? Cristiano Ronaldo i den kinesiska ligan känns som en större sensation än när basketlegendaren Magic Johnson gick till M7 Borås i slutet av 1990-talet.

Sannolikhet för flytt: GLÖM DET!


MANCHESTER CITY

Skulle kunna bli ett alternativ som en sista utväg om flera av redan nämnda klubbar säger nej. Dessutom kommer City att tappa Sergio Agüero och kommer nog att vilja stärka upp med en vass målskytt. Dock skulle Cristiano Ronaldo knappast få en lika upphöjd roll som han haft i Juventus. Frågan är också hur Ronaldo och Guardiola skulle trivas med varandra?

Sannolikhet för flytt: LÅG


SPORTING CP

Det är mycket möjligt att Cristiano Ronaldo kommer att vilja avsluta karriären med en säsong på hemmaplan. Men, det känns inte riktigt som vi är där än.

Sannolikhet för flytt: EXTREMT LÅG


FC BARCELONA

Känns som att det ska mycket till om Cristiano Ronaldo ska hamna i Barcelona. Framför allt när det allt mer ser ut som att Lionel Messi kommer att stanna i klubben samtidigt som Sergio Agüero kommer att ansluta.

Sannolikhet för flytt: GLÖM DET!


AC MILAN

Zlatan och Ronaldo tillsammans? Ja, det hade varit någonting det. Men, så lär det knappast bli. Känns som att Cristiano Ronaldo helst vill bort från Serie A.

Sannolikhet för flytt: EXTREMT LÅG


 

betfair logotype

100 kr free bet


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |