Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG inte intresserade av Inter-mittfältaren
Välj liga

PSG inte intresserade av Inter-mittfältaren

Publicerat 2021-01-07 19:25

Inters Christian Eriksen har flera gånger under hösten kopplats ihop med Paris Saint-Germain. Men, den franska storklubben ska inte vara intresserade av den danske mittfältarens tjänster, enligt ESPN.

Christian Eriksen har inte haft något lyckat år i Inter. Framför allt inte den här säsongen då det bara blivit fyra matcher från start i Serie A samt en match från start i Champions League.

Både Inter-tränaren Antonio Conte och Eriksen själv ser helst en flytt under januarifönstret. Något som också verkar högst sannolikt.

Under hösten har den 28-årige dansken kopplats samman med flera europeiska storklubbar. Inte minst PSG, som dock ska ha avböjt Inters erbjudande om ett köp av Eriksen, enligt källor nära ESPN.

Nyligen framkom även uppgifter om att Inter erbjudit Eriksen till både Real Madrid och Atlético Madrid. Men, även dessa ska ha avböjt.

Samtidigt cirkulerar även rykten om att Tottenham kan vara intresserade av att ta tillbaka dansken. Eriksen gick från Tottenham till Chelsea i januari 2020.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |