Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG lägger bud på Chelsea-backen?
Välj liga

PSG lägger bud på Chelsea-backen?

Publicerat 2020-12-24 10:55

Antonio Rüdiger har haft svårt att ta en plats i Frank Lampards startelva under hösten. Nu kan det bli flytt till Paris Saint-Germain efter nyår. Den franska storklubben planerar nämligen ett bud på Chelsea-backen, enligt Le Parisien.

Antonio Rüdiger har hittills den här säsongen bara spelat fyra matcher från start inklusive Champions League. Nyligen uttryckte han också att han inte är helt nöjd med sin situation i Chelsea.

Den tyske mittbacken har tidigare kopplats ihop med Parisklubben. Redan i somras ville PSG-tränaren Thomas Tuchel ta Rüdiger till Ligue 1, men misslyckades.

Sedan dess har Tuchel inte ändrat sig utan kommer att ”göra allt” för att stärka truppen under nästa transferfönster, som öppnar om en dryg vecka. I dagsläget har PSG endast två naturliga mittbackar i truppen i form av Marquinhos och Presnel Kimpembe.

Antonio Rüdiger har spelat i Chelsea sedan 2017. Hans kontrakt med Londonklubben går ut sommaren 2022.

 

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |