Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG på jakt efter Liverpool-mittfältaren
Ligue 1

PSG på jakt efter Liverpool-mittfältaren

Publicerat 2021-02-25 16:58

Den franska storklubben har en lång rad spelare på önskelistan inför nästa säsong. Nu kan ytterligare ett namn läggas till denna i form av Georginio Wijnaldum. 

Den holländske mittfältarens kontrakt med Liverpool går ut 30 juni, vilket innebär att han sedan årsskiftet är fri att prata med andra klubbar.

Georginio Wiljnaldum har tidigare kopplats ihop med FC Barcelona, men nu ger sig även Paris Saint-Germain in i leken. Enligt Foot Mercato ska mittfältaren vara ett av de namn som klubben prioriterar inför kommande säsong.

Bayern Münchens David Alaba ska också vara ett av PSG:s främsta namn på tänkbara värvningar, då även hans kontrakt går ut i sommar. Lionel Messi, Sergio Agüero och Memphis Depay är andra namn som också finns på Parisklubbens önskelista.

Georginio Wiljnaldum gick till Liverpool från Newcastle sommaren 2016. Han har sedan dess varit en av lagets viktigaste kuggar. Totalt har han gjort 218 matcher och 22 mål i Liverpool-tröjan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |