Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG radar upp för Atletico-spelaren
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

PSG radar upp för Atletico-spelaren

Publicerat 2021-02-16 20:38

Marcos Llorente imponerar i Atlético Madrid. Paris Saint-Germain funderar på att öppna upp plånboken och ro hem spelaren, enligt El Chiringuito.

Atlético Madrid står för en fin säsong i La Liga och går mot en ligatitel. Starkt bidragande till det har bland annat Marcos Llorente, 26, varit.

Spanjoren har gjort sju mål på 21 matcher och utgör en stark offensiv kraft i Diego Simeones lagbygge. Nu har andra klubbar fått upp ögonen för honom. Den franska storklubben Paris Saint-Germain funderar på att lägga ett bud på mittfältaren, rapporterar El Chiringuito. Klubbledningen tror att han skulle passa in bra i Mauricio Pochettinos spelsätt.

26-åringen har en utköpsklausul på 125 miljoner euro, men PSG är bara villiga att erbjuda 79 miljoner.

Llorente är fostrad i Real Madrid, som han lämnade för lokalrivalen till en summa på 40 miljoner euro inför säsongen 2019/20. Det återstår att se när – eller om – han lämnar Spanien.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |