Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG redo att förlänga med superstjärnan
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

PSG redo att förlänga med superstjärnan

Publicerat 2021-01-10 22:11

De regerande mästarna Paris Saint-Germain är ivriga att förlänga med kuggen Neymar. Klubben ska vara redo att placera ett kontraktserbjudande på bordet, rapporterar Telefoot.

Neymar, 28, har stundtals dragits med en del skadebekymmer under sin tid i Paris Saint-Germain. När han väl får vara frisk är han däremot svårstoppad och bär ständigt ett stort lass offensivt.

Brassen har gjort det så pass bra att klubbledningen vill förlänga hans avtal – och man ska vara ivriga att lägga fram ett bud på bordet, skriver Telefoot. Det franska storlaget har varit i kontraktsdiskussioner med 28-åringen under ett antal veckor och kommer att presentera sitt första formella förslag under de kommande dagarna.

Samtidigt är PSG väldigt angelägna att förlänga med anfallskamraten Kylian Mbappe, som också är fundamental för laget. Den tidigare Barcelona-spelaren ska dock vara först på tur.

Respektive spelares kontrakt sträcker sig till sommaren 2022 och sportchefen Leonardo, med flera, vill vara ute i god tid.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |