Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG ute efter Oblak
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

PSG ute efter Oblak

Publicerat 2020-12-22 16:11

Atletico Madrid sitter på en av fotbollens bästa burväktare i Jan Oblak. Men nu kan man komma att förlora honom. Enligt Daily Mail är PSG väldigt intresserade av målvakten.

Jan Oblak, 27, har varit given etta i Atletico Madrids mål i drygt fem år. Slovenen har imponerat och många gånger varit anledningen till huvudstadsklubbens framgångar.

Faktum är att han var på väg att lämna den spanska fotbollen i somras. 27-åringen var nära en övergång till Chelsea, men den stoppades då klubben vägrat sänka priset och utgick från utköpsklausulen på 109 miljoner pund.

Nu har en ny klubb gett sig in i kampen om honom. PSG ska följa målvakten, rapporterar Daily Mail. Enligt uppgifterna ska spelaren själv välkomna en flytt från Atletico Madrid för att börja vinna stora titlar regelbundet. Parc des Princes pekas ut som den mest troliga destinationen.

Jan Oblak har vaktat målet i 203 ligamatcher för Atletico Madrid.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |