Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG vill ha Ronaldo
Välj liga

PSG vill ha Ronaldo

Publicerat 2020-11-10 19:26

Det har tidigare ryktats att Cristiano Ronaldo kan vara på väg bort från Juventus. Nu vill PSG gärna lägga vantarna på världens bäste fotbollsspelare, enligt Goal. 

Igår rapporterade spanska Sport att Juventus har planer på att göra sig av Cristiano Ronaldo redan nästa sommar. Det trots att portugisens kontrakt inte går ut förrän sommaren 2022.

En av de klubbar som inte skulle ha något emot att värva Ronaldo är Paris Saint-Germain. Klubbens sportchef, den gamle brasilianske storspelaren Leonardo, säger att ingenting är uteslutet på dagens globala transfermarknad.

Cristiano Ronaldo kom till Juventus från Real Madrid för en övergångssumma på 100 miljoner euro. Samtidigt börjar Ronaldo bli till åren kommen, 36 år i februari, vilket troligtvis är ännu en anledning till att Juventus nog gärna ser en försäljning inom det närmaste halvåret.

Dock är konkurrensen i PSG minst sagt hård med ett anfall som redan består av bland andra Kylian Mbappé, Mauro Icardi och Neymar.

 

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |