Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

PSG:s merchbutiker förbereder för Messis ankomst
Ligue 1

PSG:s merchbutiker förbereder för Messis ankomst

Publicerat 2020-12-15 21:04

Paris Saint-Germain ryktas var en av de klubbar dit Lionel Messi kan hamna i efter FC Barcelona. Men, PSG har redan förberett sina merchbutiker på att vara redo om argentinaren går till Paris-klubben.

PSG blir alltmer säkra på att man kommer att lyckas locka över Lionel Messi när dennes kontrakt med FC Barcelona går ut om ett halvår.

Klubben ska redan ha instruerat butiker runtom i Paris med licens att sälja PSG-merch att vara beredda på ökad försäljning, enligt Footballtransfers.

I dagsläget ska PSG tillsammans med Manchester City vara den klubb som ligger bäst till att värva den argentinske storstjärnan inför nästa säsong. Inter är också en klubb som nämnts i spekulationerna.

Redan i somras var Lionel Messi nära att lämna FC Barcelona. Men, den spanska klubben lyckades hålla kvar honom. Chanserna att Messi stannar i Barcelona bedöms vara mycket små. Framför allt då han kommer att tvingas gå med på en lönesänkning.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |