Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Rafa Benitez tar över skotska storklubben
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Rafa Benitez tar över skotska storklubben

Publicerat 2021-01-24 12:17

Förre Liverpool-tränaren Rafael Benitez har lämnat den kinesiska storklubben Dalian. Enligt Mirror kommer han att inom kort ta över den skotska giganten Celtic.

Rafael Benitez, 60, hade en lyckad tränargärning i Europa. Med klubbar som Liverpool, Real Madrid, Inter, Chelsea och Napoli på sitt CV, valde han att flyga över till Asien och anställdes av den kinesiska klubben Dalian Pro.

Nu, efter ungefär ett och ett halvt år bortom de europeiska gränserna, kan han vara på väg tillbaka. Tränaren, som har lämnat sin post i Kina, är fri att ta sig an ett nytt jobb och nästa klubb uppges vara Celtic, enligt Mirror.

Det skotska storlaget har underpresterat under Neil Lennon denna säsong och klubbledningen ska vilja göra sig av med nuvarande manager.

Om Benitez skulle ta över Celtic, kommer han att ställas mot sin förre Liverpool-kapten Steven Gerrard, som i dagsläget basar över Glasgow Rangers.

Spanjorens ersättare i Dalian kan bli Quique Setién, rapporterar Marca.

Celtic placerar sig just nu på andraplats i Premiership.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |