Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ramos erbjuden kontrakt av PSG
Välj liga

Ramos erbjuden kontrakt av PSG

Publicerat 2021-01-26 11:36

De franska giganterna är fast beslutna om att värva Real Madrids lagkapten. Sergio Ramos ska ha blivit erbjuden ett kontrakt som sträcker sig över tre år, enligt Ondacero.

PSG ska vara villiga att betala mittbacksveteranen 15 miljoner euro per säsong. En lön som Real Madrid kommer få svårt att matcha med tanke på den ekonomiska kris klubben befinner sig i.

Sergio Ramos nuvarande kontrakt med Real går ut i sommar, vilket innebär att han nu är fri att förhandla med andra klubbar. Förutom PSG ska även Manchester United, Manchester City och Liverpool ha visat intresse för den snart 35-årige Real-profilen.

Sergio Ramos är i nuläget inne på sin 16:e säsong i Real Madrid. Sedan han kom till klubben från Sevilla 2005 har han spelat inte mindre än 668 matcher i Real-tröjan och gjort 100 mål.

Med klubben har han vunnit fem La Liga-titlar, två cuptitlar och fyra Champions League-titlar.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |