Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real-anfallaren kan återvända till Frankfurt
La Liga

Real-anfallaren kan återvända till Frankfurt

Publicerat 2021-01-12 19:09

Luka Jovic har fått knapert med speltid sedan han kom till Real Madrid. Nu kan han återvända till sin gamla klubb Eintracht Frankfurt, enligt Goal.

När den bosniske anfallaren kom till Real Madrid för en övergångssumma på 60 miljoner euro var förväntningarna stora. Dessa har dock  inte infriats och 23-åringen har sedan sommaren 2019 bara spelat åtta matcher från start och bara gjort två mål i Real-tröjan.

Nu kan Luka Jovic lånas ut till sin gamla klubb Eintracht Frankfurt, där han firade stora triumfer. Säsongen 2018/19 gjorde han 27 mål på 48 matcher i Bundesligaklubben. Även Milan och Wolverhampton ska vara intresserade av att låna in Jovic.

Luka Jovic tid i Real Madrid har inte bara kantats av knappt med speltid utan också skador. Dessutom är han inte heller särskilt populär hos tränaren Zinedine Zidane.

Real Madrid ska, enligt Goal, dock inte vara intresserade av en försäljning av Jovic, då man hoppas att han ska kunna bli framgångsrik i klubben någon gång i framtiden.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |