Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Real-backen till Manchester United?
Premier League

Real-backen till Manchester United?

Publicerat 2020-11-18 10:56

Rapahel Varane kan efter nio år i Real Madrid vara på väg att lämna klubben. Ny klubbadress kan bli Manchester United, enligt Manchester Evening News. 

Den franske mittbackens nuvarande kontrakt med Real Madrid går ut 2022. Men, det är mycket möjligt att Raphael Varane lämnar La Liga nästa år.

Redan 2011 var den då 18-årige Varane oerhört nära att hamna i Manchester United. Dåvarande United-tränaren Alex Ferguson var i princip på väg att skriva på kontraktet, när Zinedine Zidane, som på den tiden var sportdirektör i Real Madrid, lyckades knipa Varane mitt framför nästan på Ferguson och United.

Samtidigt lär Real Madrid vara intresserade av att sälja Varane innan hans kontrakt löper ut. 2018 beräknades marknadsvärdet på Real-backen ligga på dryga 100 miljoner pund, motsvarande 1,2 miljarder kronor.

En summa som Real Madrid knappast kan räkna med att få för Varane i dagsläget med tanke på att bara 18 månader återstår på hans kontrakt.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |