Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Betis har ögonen på Arsenal-mittfältaren
Premier League

Real Betis har ögonen på Arsenal-mittfältaren

Publicerat 2020-12-10 19:35

Willian har inte gjort någon större succé sedan han kom till Arsenal inför säsongen. Nu kan den brasilianske mittfältaren vara på väg till La Liga och Real Betis, enligt El Gol Digital.

Willian, 32, gick gratis från Chelsea till Arsenal i somras. Hösten i Gunners har dock inte inneburit det lyft klubben hade hoppats på. På tio matcher i Premier League har brasilianaren inte gjort ett enda mål.

Willian har fått utstå en hel del kritik under sin tid i Arsenal. Många tycker att han borde bidra med mer till spelet då hans lön ligger på närmare två miljoner i veckan, enligt The Boot Room.

Nu kan dock en flytt till Real Betis bli aktuell då Arsenal-spelaren ligger på listan över tänkbara ersättare för 39-årige veteranen Joaquín som planerar att avsluta karriären efter säsongen.

Dock är det tveksamt om den spanska klubben kan matcha Willians löneanspråk.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |