Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid beredda att sälja mittfältaren
Välj liga

Real Madrid beredda att sälja mittfältaren

Publicerat 2021-01-22 17:10

Vinícius Júnior har haft svårt att ta en plats i Zinedine Zidanes startelva den senaste tiden. Nu kan Real Madrid sälja den brasilianske mittfältaren, enligt Diario Madridista.

Liverpool, Arsenal och Paris Saint-Germain ska alla vara intresserade av Vinícius Júnior. Anledningen till att Los Blancos vill göra sig av med brasilianaren är att man behöver pengar för att finansiera ett köp av Kylian Mbappé.

För Real Madrids del skulle en försäljning till PSG vara särskilt attraktiv eftersom Vinícius Júnior då skulle kunna ingå som betalning för Mbappé. Enligt uppgifter ligger prislappen för den franska storstjärnan på 150 miljoner euro.

Vinícius Júnior skrev redan som 16-åring på ett kontrakt om att gå från Flamengo till Real Madrid på sin 18-årsdag. Sommaren 2018 gick han till den spanska klubben för 46 miljoner euro, vilket var den högsta övergångssumma som en brasiliansk klubb någonsin fått för en spelare.

Vinícius Júnior har totalt spelat 92 matcher i Real-tröjan och gjort tolv mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |