Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid går för stortalangerna i januari
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Real Madrid går för stortalangerna i januari

Publicerat 2020-11-11 21:37

Real Madrids tränare Zinedine Zidane har ifrågasatts efter en knackig start på säsongen. Nu vill han förstärka truppen med värvningar av Erling Braut Haaland och Eduardo Camavinga, rapporterar RTVE.

Karim Benzema börjar bli till åren. En ersättare som Real Madrid har i tankarna är ingen mindre än Erling Braut Haaland, 20, enligt RTVE. Norrmannen ska vara spanjorernas förstaval.

Samtidigt menar RTVE att klubbens tränare Zinedine Zidane vill hämta in ytterligare en stortalang i form av Rennes mittfältare Eduardo Camavinga, 18. Huvudstadsklubben ska vara villiga att erbjuda 75 miljoner euro plus Luka Jovic på lån för 18-åringen.

Real Madrid ska vilja köpa spelarna i januari.

Zidane som ryktats hänga löst, backades nyligen av högerbacken Dani Carvajal.

– Vi är med tränaren till döden – med klubben, lagkamraterna som vi har vid oss och tränarens filosofi – om att vara tillsammans, gå i samma riktning och mot det han har gjort under de åren han har varit här, sade försvararen till Marca.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |