Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid har bestämt sig – han blir Zidanes efterträdare
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Real Madrid har bestämt sig – han blir Zidanes efterträdare

Publicerat 2021-01-08 20:39

Real Madrid hade länge koll på Mauricio Pochettino, som istället valde att skriva på för Paris Saint-Germain. Nu vänder huvudstadsklubben blicken mot en annan forn storspelare, nämligen Raul Gonzalez, enligt AS.

Zinedine Zidane, 48, tog över Real Madrids A-lag efter blott två säsonger i klubbens Castilla. Och fransmannen gjorde storsuccé mellan 2016-2018, när han skrev historia med tre raka Champions League-pokaler.

Därefter tog han ett sabbatsår, men valde att komma tillbaka för att leda Los Galacticos efter sin paus. Nu fokuserar klubbledningen på framtiden. Enligt AS har man en annan tidigare storspelare aktuell för rollen som Zidanes efterträdare – och det är ingen mindre än Raul Gonzalez, 43.

Den spanska tidningen skriver att Mauricio Pochettinos beslut att skriva på för Paris Saint-Germain banat väg för 43-åringen. Spanjoren gör, om han tilldelas rollen, i sådana fall samma resa som hans företrädare; att gå direkt från B-laget, som han i dagsläget tränar, till A-laget.

Real Madrid B placerar sig på fjärdeplats i Segunda B grupp A efter åtta omgångar.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |