Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid har inte gett upp hoppet om Ramos
La Liga

Real Madrid har inte gett upp hoppet om Ramos

Publicerat 2021-02-27 17:17

Sergio Ramos kontrakt med Real Madrid går ut i sommar och mycket tyder på att han kommer att lämna klubben. Men, förhandlingar pågår fortfarande och Los Blancos har inte gett upp hoppet om sin lagkapten. 

Enligt Marca pratar Ramos och Real Madrids president Florentino Perez med varandra regelbundet om mittbacksveteranens framtid. De båda ska så sent som i tisdags haft ett möte.

Men, om Ramos blir kvar i Real Madrid kommer han att tvingas gå med på en lönesänkning på. Detta på grund av att Reals ekonomiska situation inte är den bästa till följa coronapandemin. Ramos nuvarande lön ligger på 120 miljoner kronor per år.

Den snart 36-årige spanjoren har de senaste månaderna kopplats ihop med flera europeiska storklubbar, bland annat Manchester City och PSG. Den franska storklubben ska till och med ha erbjudit honom ett kontrakt.

Sergio Ramos är för närvarande inne på sin 16:e säsong i Real Madrid. Totalt har han gjort 668 matcher och 100 mål i Real-tröjan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |