Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid har satt en prislapp på Bale
La Liga

Real Madrid har satt en prislapp på Bale

Publicerat 2021-03-06 17:35

Gareth Bales dagar i Real Madrid ser ut att vara räknade. Walesaren är i dagsläget utlånad till Tottenham och kommer inte återvända till de spanska giganterna så länge Zinedine Zidane är kvar på tränarposten.

Inte ens om Gareth Bale skulle göra 30 mål för Tottenham vill Zidane ha honom tillbaka, enligt Defensa Central. Istället kommer klubben att försöka sälja walesaren under sommarens transferfönster, då Bales kontrakt med Real Madrid går ut sommaren 2022.

Prislappen ska vara satt till 30 miljoner euro. Efter en försäljning skulle Los Blancos även slippa betala Bales lön som ligger på drygt 30 miljoner euro per år.

Efter både skador och många matcher på bänken lånades Gareth Bale ut till Tottenham i höstas. Där har det dock inte heller gått så bra, fram till för ett par veckor sedan.

För på de fem senaste matcherna, inklusive två matcher i Europa League, har det blivit fyra mål och tre assist. Dock finns ännu inga uppgifter som tyder på att Spurs kommer att förlänga med Bale efter säsongens slut.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |