Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid i kontakt med förre Tottenham-tränaren
Välj liga

Real Madrid i kontakt med förre Tottenham-tränaren

Publicerat 2020-12-04 11:57

Real Madrid har börjat se sig om efter en ny tränare efter Zinedine Zidane. Den spanska storklubben ska ha varit i kontakt med före detta Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino, enligt spanska Sport.

Real Madrid har inte gått att känna igen under hösten. Efter ännu en förlust mot Shaktar Donetsk i Champions League tidigare i veckan har det börjat spekuleras om hur länge Zinedine Zidane kan bli kvar i klubben om resultaten inte vänder.

Samtidigt ska Real Madrid redan ha varit i kontakt med Maurico Pochettino. Den argentinske tränaren fick sparken från Tottenham i november 2019 efter en katastrofal höst där Spurs ett tag var nere på 14:e plats i Premier League.

Pochettino var enligt Eurosport nära att ta över tränarposten i Real Madrid efter Rafael Benitez 2016, men valet föll istället på Zidane.

Trots de svaga resultaten den senaste tiden har Zidane inga planer på att avgå.

– Jag kommer inte att avgå, absolut inte, sade Zidane tidigare i veckan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |