Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid kan erbjuda Juventus en ”symbolisk summa” för Ronaldo
La Liga

Real Madrid kan erbjuda Juventus en ”symbolisk summa” för Ronaldo

Publicerat 2021-03-20 18:00

Den spanska klubben kan ta tillbaka sin forne nummer 7. Dock är Real Madrid inte beredda att betala några astronomiska summor för portugisens signatur.

Om man misslyckas med att värva Paris Saint-Germains Kylian Mbappé eller Borussia Dortmunds Erling Haaland har Real Madrid en reservplan, rapporterar Cuatro.

Los Blancos är redo att ta tillbaka Cristiano Ronaldo, som såldes till Juventus sommaren 2018 för 100 miljoner euro. Några sådana summor är dock inte Real Madrid beredda att betala.

Den spanska storklubben kan tänka sig att betala en ”symbolisk summa” för Ronaldo och även lägga en spelare emellan. Ett tänkbart namn skulle i så fall vara Isco, som uttryckt att han gärna vill lämna Real Madrid.

En sådan affär kan vara attraktiv för Juventus eftersom Cristiano Ronaldo snart bara har ett år kvar på sitt kontrakt.

Samtidigt kan Real Madrid i dagsläget inte erbjuda portugisen kontrakt på längre än ett år på grund av klubbens ekonomiska situation. Såvida Ronaldo inte är beredd att gå med på en sänkning av sin nuvarande årslön.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |