Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid leder jakten på Bayern Münchens mittback
La Liga

Real Madrid leder jakten på Bayern Münchens mittback

Publicerat 2020-12-26 17:51

David Alaba spås bli ett av de hetaste spelarobjekten under kommande året. Flera storklubbar är på jakt efter backstjärnan, men Real Madrid ligger bäst till i dagsläget, enligt Athletic

David Alaba har under det senaste decenniet varit en av Bayern Münchens viktigaste spelare. Nu talar en hel del för att han kommer att lämna de tyska giganterna, då hans kontrakt löper ut sommaren 2021.

Samtidigt ska den österrikiske mittbacken ha nobbat Bayerns lönebud på drygt 2 miljoner i veckan. Real Madrid ska dock vara beredda att tillgodose Alabas löneanspråk.

Men, klubben lär inte vara beredda att betala någon övergångssumma för Alaba då Los Blancos drabbats hårt ekonomiskt till följd av coronapandemin. Istället vill man vänta till sommaren när mittbacken kan gå gratis.

David Alaba har nyligen även kopplats ihop med både Manchester United och Manchester City. Andra klubbar som också ryktats visa intresse för österrikaren är PSG, Chelsea och FC Barcelona.

 

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |