Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid nära överenskommelse med kuggen
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Real Madrid nära överenskommelse med kuggen

Publicerat 2020-11-13 22:14

Sergio Ramos kliver ständigt fram när Real Madrid behöver honom. Han och klubben är just nu i diskussion om framtiden, rapporterar AS.

Sergio Ramos kom till Real Madrid som 19-åring och har blivit kvar sedan dess. Mittbacken har vuxit till en av världens bästa spelare på sin position och är lagets pelare med kaptensbindeln runt armen.

34-åringen diskuterar just nu sin framtid med de vitklädda, skriver AS. Försvararen och Florentino Perez, Real Madrids president, har varit i kontraktsförhandlingar under ett antal veckor, men affärerna ska ha hämmats av de ekonomiska svårigheterna som klubben försatts i på grund av coronapandemin.

Ramos sitter i skrivande stund på ett avtal som sträcker sig fram till sommaren 2021. Spanjoren uttryckte nyligen sin vilja att avsluta sin karriär i just Madrid, trots att Paris Saint-Germain ska ha erbjudit honom ett lockande kontraktsförslag.

Enligt AS kommer kaptenens framtid offentliggöras på måndag.

https://twitter.com/PurelyFootball/status/1327297763818823686?s=20


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |