Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid närmar sig Bayerns stjärnback
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Real Madrid närmar sig Bayerns stjärnback

Publicerat 2021-01-02 11:55

Real Madrid har bestämt sig. De ska värva David Alaba. Enligt Marca är spelaren redo att skriva på ett fyraårsavtal med huvudstadsklubben.

David Alaba, 28, nådde inte någon överenskommelse med Bayern München kring en kontraktsförlängning. Därifrån stod det klart att han lämnar klubben till sommaren, då kontraktet går ut.

Sedan årsskiftet är 28-åringen fri att förhandla med en ny klubb. Och det ska han även göra. Spelaren är nämligen på väg till Real Madrid, erfar den spanska tidningen Marca. Enligt uppgifterna är han redo att skriva på ett fyraårsavtal värt tio miljoner euro per år.

Los Blancos vill säkra upp mittbackspositionen. Kaptenen och försvarsgeneralen Sergio Ramos sitter i detta nu på ett utgående kontrakt. AS rapporterar att förlängningsdiskussionerna med klubben har pausats på grund av att klubbens budget minskat. Coronapandemin har slagit hårt mot Real Madrid, men man ska vara angelägna att förlänga avtalet inom kort.

Det återstår att se om Alaba och Ramos bildar mittbackspar i Real Madrid efter sommaren.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |