Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

”Real Madrid och Barcelona kan få Fernandes på andra tankar”
Välj liga

”Real Madrid och Barcelona kan få Fernandes på andra tankar”

Publicerat 2020-12-17 20:26

Den före detta Manchester United-stjärnan Andy Cole är imponerad av Bruno Fernandes. Dock varnar Cole för att klubben kan förlora sin anfallare om de inte börjar prestera bättre i Champions League. 

Bruno Fernandes har varit en av Manchester Uniteds bästa spelare under hösten. Hittills har portugisen gjort sju mål på elva matcher i Premier League och fyra i Champions League.

Den gamle United-legendaren Andy Cole höjer Fernandes till skyarna i podcasten The Target Men Podcast.

– Jag undrade om han skulle fortsätta att göra mål och producera assist på samma sätt den här säsongen, nu när de andra klubbarna vet vem han är. Men, han har varit ännu bättre!

Cole säger dock att United som lag måste bli bättre om man vill behålla sin nya stjärna.

– Det är troligen bara en tidsfråga innan ryktena börjar gå om att Real Madrid eller Barcelona vill värva honom. Och om Manchester United fortsätter att prestera dåligt i Champions League är det ingen som vet om han kommer att börja se sig om efter någon annan klubb de närmaste åren.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |