Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid på jakt efter Manchester City-mittfältaren
Premier League

Real Madrid på jakt efter Manchester City-mittfältaren

Publicerat 2021-03-09 10:58

Zinedine Zidane är ute efter att stärka upp offensiven inför nästa säsong. Detta med Manchester Citys Riyad Mahrez, som Zidane ska vara en stor beundrare av, enligt Foot Mercato.

Riyad Mahrez har under de senaste säsongerna varit en viktig ingrediens i Manchester Citys offensiva spel. Hittills den här säsongen har det blivit sju mål på 22 matcher i Premier League. Nyligen prisade också tränaren Pep Guardiola sin adept.

– Mahrez senaste matcher har varit exceptionella. Han spelade riktigt bra. Han har en speciell kvalitet och är en spelare som dansar på planen, säger City-tränaren.

Nu ska alltså fransk-algeriern vara ett av namnen på Real Madrids önskelista. Frågan är dock hur pigga Manchester City är på att sälja sin mittfältare. Mahrez kontrakt går inte ut förrän 30 juni 2023. Enligt Transfermarkt värderas han till 48 miljoner euro.

Riyad Mahrez kom till Manchester City från Leicester sommaren 2018 och har sedan dess gjort 129 matcher och 33 mål i City-dressen.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |