Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid planerar försäljning av duo
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Real Madrid planerar försäljning av duo

Publicerat 2021-02-14 12:27

Real Madrid går mot en hektisk sommar och planeringen har redan börjat. Den ansedda journalisten Fabrizio Romano rapporterar att huvudstadsklubben vill göra sig av med Gareth Bale och Isco Alarcon.

Den spanska storklubben Real Madrid planerar trupprensning till sommaren. Gareth Bale är en av spelarna som klubbledningen ska vilja göra sig av med, skriver den ansedda journalisten Fabrizio Romano.

Walesaren är just nu utlånad till hans förra klubb Tottenham, där det inte riktigt har flugit. Han har inte levt upp till förväntningarna och förpassas ofta till bänken. Londonklubben förväntas skicka tillbaka ytteranfallaren till Spanien.

En annan spelare som är oönskad hos marängerna är Isco Alarcon. Den kreative mittfältaren är missnöjd med sin situation i klubben och ville lämna redan i januari. Ligakonkurrenten Sevilla kan vara ute efter honom – klubbens sportchef Monchi sade nyligen att man finner mittfältaren intressant.

Isco har spelat 13 matcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |