Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real Madrid redo att sälja Varane
La Liga

Real Madrid redo att sälja Varane

Publicerat 2021-03-03 09:16

Den franske mittbacken ska inte ha för avsikt att förnya sitt kontrakt med den spanska storklubben. Ny klubbadress kan istället bli Manchester United, enligt MEN.

Då Raphaël Varanes kontrakt med Real Madrid går ut 30 juni nästa år vill klubben helst sälja honom till sommaren för att undvika att han går gratis nästa år.

Real Madrid ska ha erbjudit fransmannen nytt kontrakt, men denne anser att skillnaden i lön mellan honom och hans bäst betalda lagkamrater är alldeles för stor. Samtidigt behöver Real Madrid få in pengar för att finansiera ett köp av PSG:s Kylian Mbappé.

Manchester United har länge varit intresserade av Varane och enligt klubbens vice ordförande Ed Woodward var man beredda att betala 100 miljoner pund, en bra bit över 1 miljard kronor, för Varane efter VM 2018.

En eventuell övergångssumma skulle i dagsläget sannolikt bli något lägre. Enligt Transfermarkt är Varanes marknadsvärde 70 miljoner euro, motsvarande 700 miljoner kronor.

Den snart 28-årige Raphaël Varane kom till Real Madrid från Lens sommaren 2010. Totalt har han gjort 351 matcher och 17 mål i Real-tröjan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |