Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Real-stjärnan: ”Jag vill avsluta karriären i Real Madrid”
La Liga

Real-stjärnan: ”Jag vill avsluta karriären i Real Madrid”

Publicerat 2020-11-25 20:43

Luka Modric har inga planer på att lämna Real Madrid trots att rykten placerat honom i både Inter och Milan. Istället planerar han att bli kvar i Los Blancos så länge han kan. 

Den kroatiske mittfältsmotorn fyllde 35 år i september och spekulationerna om han kommer att lämna Real Madrid har gått varma då hans kontrakt med klubben går ut nästa år. På en presskonferens försäkrade han att så inte kommer att bli fallet.

– Jag har sagt det många gånger, jag känner mig väldigt glad och vill avsluta karriären här. Jag mår bra och vill fortsätta i Real Madrid och hjälpa laget. Det är så jag känner just nu.

Luka Modric har spelat i Real Madrid sedan 2012 då han gick från Tottenham för runt 30 miljoner euro, motsvarande runt 300 miljoner kronor. Hittills har han spelat 240 matcher i Real-tröjan och vunnit två La Liga-titlar och fyra Champions League-titlar.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |