Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Roma-stjärnan har erbjudits till Manchester United
Välj liga

Roma-stjärnan har erbjudits till Manchester United

Publicerat 2021-01-28 19:49

Situationen är ansträngd mellan Edin Dzeko och hans nuvarande klubb AS Roma.
Nu kan han vara på väg bort.
Enligt Gazzetta dello Sport har Manchester United erbjudits möjligheten att värva honom.

Frid och fröjd är inte synonymt med AS Roma just nu. Tidigare den här säsongen felregistrerade man en spelare i Serie A-segern mot Hellas Verona, vilket ledde till att man blev av med poängen efter bedömning av det italienska fotbollförbundet.

Förra veckan gjorde man ett nytt misstag.
Huvudstadslaget gjorde ett byte för mycket i förlusten mot Spezia i Coppa Italia. Klubbens ”team manager” Gianluca Gombar fick sparken.

Och nu råder fler bekymmer i Rom. Corriere dello Sport uppgav att Edin Dzeko – med flera andra spelare – visade stort missnöje och vägrade att träna efter beslutet om uppsägningen.

Gazzetta dello Sport uppger nu att Manchester United erbjudits möjligheten att värva Edin Dzeko, som tidigare tillhört stadsrivalen Manchester City. Bosniern kan komma att ersätta Odion Ighalo.

34-åringen har gjort sju mål på 15 ligamatcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |