Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ronaldo återvänder till Manchester United?
Välj liga

Ronaldo återvänder till Manchester United?

Publicerat 2020-11-12 15:51

Spekulationerna om var Cristiano Ronaldo eventuellt kommer att hamna blir allt mer intensiva. Nu har även Manchester United gett sig in i jakten, uppger ESPN.

Som tidigare rapporterats kan Cristiano Ronaldo redan nästa sommar lämna Juventus trots att hans kontrakt sträcker sig till 2022. PSG:s sportchef Leonardo har uttryckt intresse för portugisen och nu alltså även hans gamla klubb Manchester United.

Enligt ESPN:s Christian Martin ska United ha gjort förfrågningar om ett eventuellt klubbyte inför nästa säsong. Något Ronaldo själv inte ska vara helt främmande inför då han tror att Lionel Messi kommer att hamna i Manchester City, uppger spanska El Grafico.

Samtidigt cirkulerar spekulationer om att Cristiano Ronaldo eventuellt kan hamna i Wolverhampton. Anledningen är att Wolves trupp till nästan hälften består av portugiser.

Watfords Troy Deeney anser också att Wolves skulle vara en mer passande klubb än Manchester United:

– Jag tror mer på än klubb som Wolves med koppling till Portugal. Det skulle kunna funka, säger Deeney till Talksport.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |