Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Så mycket kräver Ramos för att stanna i Real Madrid
La Liga

Så mycket kräver Ramos för att stanna i Real Madrid

Publicerat 2021-02-16 18:38

Lagkaptenens kontrakt går ut i sommar och just nu förhandlar han med Real Madrid om en förlängning. Men, klubbledningen är inte redo att tillgodose hans löneanspråk, enligt Cadena Ser.

Sergio Ramos vara eller icke vara i Real Madrid har de senaste månaderna varit ett av de hetaste ämnena i fotbollsvärlden. Hans kontrakt med klubben går ut 30 juni, vilket innebär att han redan nu kan förhandla med andra klubbar.

Mittbacksveteranen är dock villig att stanna om han får behålla sin nuvarande lön på motsvarande 120 miljoner kronor per år. Ett krav Real Madrid inte kan tillgodose på grund av klubbens ekonomiska situation.

Sergio Ramos har de senaste månaderna kopplats ihop med både Paris Saint-Germain och Manchester City. Två klubbar som tros vara två av få som är villiga att möta Real-kaptenens löneanspråk.

Sergio Ramos har spelat i Real Madrid sedan 2005 och har totalt gjort 668 matcher i Real-tröjan.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |