Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Så ska Real Madrid finansiera ett köp av Mbappé
Välj liga

Så ska Real Madrid finansiera ett köp av Mbappé

Publicerat 2021-01-13 19:25

Real Madrid överväger att försöka värva PSG:s storstjärna Kylian Mbappé till sommaren. Men, då krävs att klubben säljer av en del av den nuvarande truppen.

Prislappen för den franske anfallaren tros vid en eventuell försäljning bli rekordhög. När Mbappé gick från Monaco till PSG 2017 ska övergångssumman enligt uppgifter ha legat på 180 miljoner euro. Om Real Madrid vill köpa loss honom till sommaren lär man få betala ännu mer.

Innan ett eventuellt köp av Mbappé kan bli verklighet behöver Los Blancos först få in hel del pengar. Genom spelarförsäljningar hoppas klubben kunna få in upp mot 150 miljoner euro, enligt AS.

De spelare som ska vara till salu är Gareth Bale, Isco, Marcelo, Dani Ceballos, Luka Jovic och Brahim Diaz. En annan anledning till att Real Madrid vill sälja av en del av truppen är att sänka lönekostnaderna.

Samtidigt är det oklart om klubben har råd att förlänga med lagkaptenen Sergio Ramos, vars kontrakt går ut i sommar.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |