Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Så mycket begär Everton för Kean
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Så mycket begär Everton för Kean

Publicerat 2021-02-18 20:14

Moise Kean är utlånad till Paris Saint-Germain, där han imponerat och fått mycket speltid. Nu uppger den ansedda journalisten Fabrizio Romano att Everton kräver mellan 60 och 70 miljoner euro för en försäljning av anfallaren.

Han hamnar ofta i skymundan när Neymar och Kylian Mbappé hyllas för sina prestationer. Men Moise Kean har faktiskt gjort hela tio mål på 17 matcher i Paris Saint-Germain-tröjan sedan han lånades in från Everton i somras.

Anfallaren har fått mycket speltid och presterat över förväntan.

Dock kommer PSG få punga upp rejält, om de vill behålla honom. Everton begär nämligen mellan 60 och 70 miljoner euro för en eventuell försäljning av italienaren, enligt Fabrizio Romano.

Kean är fostrad i Juventus, där han fick chansen att spela seniorfotboll redan som 16-åring. 20-åringen hade ingen lyckad sejour i Everton, som köpte honom för hela 33 miljoner euro.

PSG slog FC Barcelona med chocksiffrorna 1-4 borta på Camp Nou i veckan och Kean noterades för ett mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |