Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Sergio Ramos kan lämna Real Madrid – för Tottenham
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Sergio Ramos kan lämna Real Madrid – för Tottenham

Publicerat 2020-12-29 16:53

Sergio Ramos har ännu inte förlängt sitt kontrakt med Real Madrid. Efter årsskiftet kan mittbacken förhandla med andra klubbar och Tottenham vill försöka värva honom, enligt Evening Standard.

Real Madrids fanbärare Sergio Ramos, 34, har i år på allvar bollats upp som en av de bästa på sin position någonsin. Den rutinerade herren gör sin 15:e säsong i den vita tröjan – och det kan bli hans sista.

Det har ryktats om en förlängning med hans nuvarande klubb, men ännu har någon överenskommelse inte nåtts. Och det innebär att Ramos kan börja förhandla med andra klubbar från årsskiftet, då hans kontrakt löper ut till sommaren.

Nu rapporterar Evening Standard, den London-baserade tidningen, att Tottenham kommer försöka värva honom. Enligt skriverierna vill José Mourinho få in en erfaren försvarare och Ramos ska vara ett perfekt alternativ.

34-åringen har spelat 462 ligamatcher för Real Madrid och gjort drygt 72 mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |